Molly 1 år

Min lilla skruttfia! Vart tar tiden vägen? Allt har gått så fort, bästa tiden i mitt liv. 
Lovade att inte spontanköpa en hund när jag skulle iväg och kolla på en men hur gick det med de? Jag kom hem med en tingad valp haha.. Och glad är jag över det! För när jag skulle hämta henne en vecka efter så var det en familj som försökte sno henne. De påstod att det hade tingat henne och inte den andra hunden. Men grejen var att alla valpar hade olikfärgade snören på sig och Molly hade vit. Dessutom var hon minst i kullen och var ganska mycket mindre än resterande valpar.  
 
Molly är en så klok hund, har inte behövt gå på några kurser om lydnad osv, hon har lärt sig allt själv. Min familj är ingen hundexpert heller eftersom Molly är våran första hund. Hon går i princip helt lös, har aldrig henne lös nära vägen och det kommer jag aldrig att ha. Men på åkrar, våran tomt och i skogen har jag henne lös och hon lyssnar direkt och springer aldrig iväg utan min tillåtelse. 
 
Världens sötaste lilla tjej! Det bästa är att hon alltid kommer vara så liten och go! Hon har växt klart och är fortfarande en liten plutt i storleken. Charmar alla som går förbi också. 
 
Har haft sån tur att få just Molly. Uppfödaren hade egentligen inte bestämt sig om hon ville sälja Molly, hon ville eventuellt behålla henne själv så familjen som var och tittade innan fick inte träffa Molly men sen när vi kom hade hon plockat fram Molly. Lovar att den andra familjen hade tagit Molly annars, hon gick ju inte att motså med sina 560g! 
 
Världens bästa tjej som jag älskar över allt annat! Ska visa bilder från hennes goda måltid ikväll men har inte laddat över bilderna till datorn än så det får bli imorgon. 
      
 
 
 
Har hur många bilder som helst. Alltså bilden när hon ligger i mitt knä, lika stor som min hand, min fina! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0