Utbildning

Är aldrig hemma, hinner inte träffa nån eller göra något. Så har det känts nu i september på grund av allt jobb. Igår ville Molly inte ens hälsa på mig, hon sprang efter pappa hela tiden, då blev jag lite ledsen faktiskt. Har jobbat varje dag sen i lördags och jag är inte ledig förrän lördag så 7 pass på rad.. Men nu kommer det en bättre period med jobb. Oktober kommer bli en skön månad jobbmässigt. Är ledig 3-4 dagar varje vecka så kommer hinna se fler människor och kanske hinna leva lite också haha.. 
Nu har jag jobbat klart mina 4 nätter. Imorgon och på fredag ska jag på utbildning på nya NKS. Ska bli lite spännande faktiskt. Passande nog åker pappa utomlands imorgon.. Och kommer hem på måndag och det är ju han som har Molly varje dag när jag jobbar. Men imorgon går jag bara halvdag så Molly klarar sig hemma själv och på fredag när jag går på utbildning ända till 17 så slutar Jesper tidigt så han kan ta Molly. 
 
Molly sover redan, har badat henne så nu är hon helt slut. Jag har varit så otroligt trött den här veckan så jag kom inte upp ur sängen förrän 19 ikväll.. Och jag är redan trött igen.. Så ska försöka sova nu så jag orkar upp tidigt imorgon. 
 
Bild på tatueringen kommer. Inte hunnit ta bild på den ännu men snart så! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0