En helg med honom <3

Fredag till söndag var jag tillsammans med D, helt underbart var det! 
Åkte hem till honom fredag kväll, första gången jag var hemma hos honom. Han visade mig runt, sen la vi oss i sängen och kollade på film tills båda somnade. 
 
Lördag morgon vaknar jag som vanligt innan honom, vi segade länge i sängen sen åkte han och köpte frukost till oss båda, hur gulligt..! Efter det så åkte vi till steninge slott. Han hade aldrig varit där så tog med honom dit, så mysigt att gå där tillsammans när det dessutom var sol ute. 
Efter det åkte vi och handlade middag och sen hem till honom igen där han lagade laxpasta till middag. Så himla gott! Vi fortsatte umgås hela kvällen, njöt av varje sekund! 
 
Söndag så vaknar jag först i vanligt ordning och ser att det snöar.. Så ingen av oss hade lust att gå utanför dörren. Vi var hemma hos honom nästan hela dagen. Vi tog oss ut senare för att handla middag. Sen lagade vi middag tillsammans och satt kvar länge och bara pratade <3 
Sen var det dags att åka hem tyvärr. Hade gärna stannat kvar längre men skolan och jobbet kallade på oss. 
 
Helt underbar helg! Hela jag är full med energi efter en helg med honom. Glädjen inom mig är enorm, så här glad har jag inte varit på flera år. Allt går så bra, allt är så naturligt. Känns som att jag har känt honom längre än vad jag har. Så fantastisk känsla i kroppen! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0