Helgen blev räddad

Igår hade jag som sagt tentan i anatomi. Vissa delar kunde jag och kommer få full pott på men det var två frågor jag failade på.. Och just dom frågorna läste jag på om precis innan tentan. Fick en total blackout.. När jag hade lämnat in tentan tittade jag på anteckningarna och då kom allt tillbaka.. Så nu har jag lärt mig det! ALDRIG läsa igenom anteckningar precis innan en tenta, det förstörde allt. Så nu blev det fail på denna tenta också. Aja, inget att göra åt nu. 
 
Efter tentan handlade jag mat och sen hämtade jag D, som jag har saknat honom! Vi åkte hem till mig, fick världens största kram av honom, tror vi stod och bara höll om varandra i 10 minuter. Sen placerade jag honom i soffan och jag började laga mat till oss. Hade planerat att laga en ny maträtt som han inte smakat innan. Och den blev verkligen lyckad! Måste vara det godaste jag lagat och han verkade tycka om det också. Lagade egna laxpaket i ugnen och risotto. Han åt 3 portioner, måste vara ett gott tecken va? haha! 
På kvällen körde vi earth our! Släckte alla lampor och tvn, tände ljus och satt i soffan och pratade i en timme såå mysigt! Resten av kvällen kollade vi på en film och än en gång somnade han i min famn under tiden jag drog fingrarna genom hans hår. Balsam för själen! 
 
Idag tog vi en rejäl sovmorgon, segade hela morgonen i sängen. Sen skulle han vidare så skjutsade hem honom och hämtade upp mamma så åkte vi till mos en sväng. 
 
Imorgon börjar en ny kurs! Startar med en praktisk tenta. Har fixat 5 nya böcker och väntar på leverans av ytterligare 3. Känns lite hårt att börja en ny kurs när jag har två garanterade omtentor att fixa med. Men men, bara att kämpa på! Så den här veckan är det mycket i skolan, ska dessutom jobba efter skolan på onsdag. Full fart som sagt! 
 
Men efter att ha umgåtts med D i helgen så känns inget omöjligt. Känner så mycket glädje och lycka!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0