Ännu en godkänd muntlig tenta!

I fredags klarade jag den andra muntliga tentan också! Check på den haha! Så jäkla stolt över mig!
 
Idag jobbade jag ett dagpass på neo! Jösses så skönt att jobba dag, har nästan helt släppt att jobba natt haha! 
Jag hade en bredvidgångare med mig, en nyanställd tjej som skulle börja jobba på neo. Älskar att handleda nya människor, så roligt! 
 
Hela dagen flöt på bra, så roligt att hoppa in och jobba något pass då och då. Speciellt dagpass! Kommer bli fler dagpass för mig framöver i alla fall! 
Så roligt att träffa alla kollegor igen. Alla blir så chockade när dom ser mig och alla är så nyfikna hur det går med skolan.
 
Tjejen som gick bredvid mig var så snäll och duktig. Hon tackade mig flera gånger för att jag var så pedagogisk av mig och lät henne göra det mesta. Så i slutet av passet kramade hon mig och tackade än en gång. Sen berättade hon att hon hade sagt till en av cheferna hur nöjd hon var att få gå med mig den här dagen. Alltså wow! Jag blev helt rörd av hennes ord.. Tog verkligen till mig det hon sa. Så uppskattat att få höra sådant! Dom orden kommer jag leva på länge! 
 
Längtar redan tills nästa jobbpass men måste fokusera på skolan också. 
Mina kollegor sa än en gång att det syns på mig hur glad jag är. "du strålar" säger dom. Haha det går inte att dölja något för dom.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0