Ännu en helg med honom

I fredags var jag på ersta och kollade till min diabetes. Den var bättre än den har varit på cirka 1 år. Det är tack vare en person som är så mån och vill att jag ska sköta mig. Så jag blev jätteglad och ännu mer taggad på att få ett ännu bättre resultat. Mår så mycket bättre när allt funkar. 
På kvällen kom han hem till mig, vi kollade på en film och sen la vi oss. Bästa sovsällskapet, sover alltid bäst med honom. 
 
På lördagen, gissa vem som vaknade först? Jag! Ovanligt va? Märkte att han var trött så jag sa till honom att fortsätta sova och jag gick upp och fixade frukost till oss båda. Bakade bröd tillsammans med olika pålägg och andra tillbehör till och sen väckte jag honom. Han blev lite glad när han såg allt <3
Så vi hade en lång morgon tillsammans innan vi fixade oss och åkte ut en sväng. Vi åkte till stalands och kollade grejer åt honom sen vidare till ikea där vi fikade och kollade runt. Det var kaos där, bilarna stod helt crazy, aldrig sett något liknande! Tur nog var det han som körde haha.
På vägen hem handlade vi middagen, det blev tacos såå gott! Senare på kvällen hade vi mellomys. 
 
På söndagen vaknade han före mig! Första gången det händer! Han väckte mig inte heller, vaknade av mig själv och ser att han råglor på mig och säger "vem vaknade först nu". Haha där fick jag så jag teg.. Så det blev brunch på espresso house. Sen myste vi ute hela dagen innan han skjutsade hem mig. 
På kvällen åkte jag förbi mina föräldrar och hälsade på Molly. Saknat henne så mycket! 
 
En helt underbar helg än en gång! Mår sååå bra efter en helg med honom, ren lycka och glädje! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0