Tråkig händelse

Inte berättat än om en tråkig händelse som hände för ca 1 månad sen nu, som har påverkat mig mycket och något som jag aldrig kommer glömma och bli påmind om hela tiden. 
 
Jag var på väg hem från en utbildning. Hade hämtat Molly och var på väg hem i bilen. Helt plötsligt hör jag en smäll och Molly reagerade och hoppade över på min sida. Kör runt hörnet, går ut och tittar och ser ett stort skomärke på min bil. Förstår ju då att en person har sparkat på min bil när jag körde förbi. Jag blev sjukt ledsen och frustrerad. Visste precis vilka personerna var, innan smällen så gick två stökiga killar på sidan av vägen men trodde aldrig att dom skulle göra något sånt här.. Körde ändå så långt ifrån dom jag kunde utan att köra på bilen på sidan av mig. Tror aldrig att jag har varit så här arg och frustrerad så jag brydde mig inte alls om min säkerhet. Låste in mobilen i bilen och gick till killarna och konfronterade dom. Väntade mig det värsta men dom fega idioterna pekade bara finger och kallade mig det enda två orden dom kunde på svenska. Sen finns det också goda människor i den här världen. Två personer kom fram till mig och konfronterade killarna med mig och då blev dom rädda och stack. Dom var lika förbannade som mig och såg allt som hände och dom bekräftade att det var killarna som sparkade på min bil. Dom säger även att killarna är kända i väsby för att hålla på med skit och skadegörelse. Fick deras nummer och gokännande att ha som vittnen. Ringde sedan och anmälde allt till polisen. Därefter åkte jag till pappas jobb så han fick titta på skadan. I bilen på väg dit så brast det. Då kom tårarna. 
 
Det var inte så här förut. Så mycket skit som händer och ingenting görs. Min anmälan kommer inte komma någonstans. Killarna kommer inte åka fast eller få betala för skiten dom har orsakat. Fy fan rent ut sagt..! Så nu har min bil repor och en buckla. Kunde varit värre, skadan är inte superstor på bilen men man ser den.. Jag ser den.. Varje dag.. Påminnelse om hur mycket skit det finns ute i världen. 
Men tur nog så finns det bra människor också. Hoppas dessa killar ruttnar milt sagt. Dom förtjänar ingen godhet. Tack till mina vittnen och creed till mig själv som vågade gå fram själv till killarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0