Ska aldrig mer åka dit!

Ursäkta att det här kommer bli ett argt inlägg men är så förbannad just nu. 
När jag kommer in till veterinären tittar hon bara snabbt och säger att hon ska sövas på en gång. Att dom söver henne och lämnar mig ensam med Molly som tokdäckade på en gång är inte okej! Det tar inte lång stund innan dom kommer tillbaka med Molly. De hade rakat halva benet, tvättat och sa att klon redan var av. Fick lite "tips" och recept på medicin jag skulle hämta ut. Innan jag gick därifrån ville hon se att Molly kunde gå men Molly var helt borta. Hon bara hängde med huvudet och när jag fick Molly i min famn så känner jag på en gång att hon inte andas. Säger till och veterinären var tvungen att klappa Molly rejält för att hon ens skulle reagera. 
 
Där efter är jag släppt.. Betalar men Molly hänger fortfarande bara med huvudet i tratten. Ser att hon fortfarande har andningsuppehåll och andas ytligt. Då blir jag förbannad och säger att nån måste komma och titta på henne ordentligt. Och då ser veterinären att jag har rätt! Så då tar hon bara Molly och säger.
" Vi behåller henne i två timmar, åk hem och va inte orolig", jag hämtar ut hennes medicin sen kommer jag tillbaka sa jag! 
 
Nu efteråt har Molly fortfarande varit helt däckad. Det är förståeligt att man är groggy och trött men vafan var det för hästdos dem gav henne..!? En jätteliten hund söver man inte hur som helst!! Det kan sluta väldigt illa och det höll de på att göra nu också! Man litar ju på veterinärerna att de kan sitt jobb men jag kommer ALDRIG mer åka till Väsby djursjukhus. Nu hänger jag ut dem och det förtjänar de efter det här. 
 
Molly vill bara sova men hon viftar glatt på svansen när någon i familjen kommer hem. Hon har ätit all sin mat och även fått i sig tabletten så att hon inte får infektion i tassen. Så lite bättre känns det men hon har inte kissat än och inte druckit något än så länge. 
Vågar inte lämna Molly själv, tittar hela tiden på hennes andning. Och på natten måste jag ha tratten på henne så hon inte slickar på tassen. Fy vilken hemsk dag... Jag fick semester inatt, aldrig att jag lämnar Molly så här. Nu är jag ledig till måndag.. 
 
Klon i mitten är helt av och pekar uppåt. 
 
Här är Molly helt borta efter sprutan i nacken. Ingen reaktion vad jag än gjorde. Väldigt otäckt att vara själv. Idioter alltså.. 
 
Medicinering i två veckor och hoppas på inga infektioner. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0