Molly uppdatering

Min lilla älskling! Tycker så synd om henne. 
Det har egentligen inte hänt så mycket nytt. Hon äter bra och får i sig tabletterna och på kvällen så ger jag henne lite smärtstillande för då har hon ont och efter det somnar hon och sover resten av kvällen och natten. Alltså, hon är vaken och så men vill bara ligga ifred och sova. Hon dricker dåligt så har lite olika knep att få i henne vätska. Annars så har hon börjat vänja sig med tratten men när hon ligger bredvid en i soffan så tar vi av den. Den är så hård.. Fortfarande bandage när hon går ut och kissar. 
 
Eftersom Väsby djursjukhus tyckte att vi inte behövde komma tillbaka något mer så ska jag ringa Albano imorgon och be dem titta på tassen. Jag har varit så orolig för hennes tass och dessutom har jag läst runt på internet, vilket man inte ska göra för då får man typ panik av allt man läser.. Men vill att någon expert tittar på hennes tass så allt ser bra ut. 
 
Så det är prio imorgon. Sen ska jag faktiskt jobba. Mina päron får sova med henne på natten och sen får Molly vara hemma med mig hela dagen. Struntar i att jag inte får sova, Molly kommer före allt! Sen får vi se om Molly följer med till Finland om två veckor. Jag jobbar jättemycket den veckan så vet inte hur jag ska lösa det i så fall, men det tar jag då. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0