Alla <3 Dag

Och jag jobbar om vanligt. Går på mitt andra extrapass ikväll. Sen tror jag att det räcker med jobb haha.. Jobbat varje dag sen i lördags så det blir 5 nätter på rad och dessutom är det nattmöte ikväll så börjar redan 20:00. Men det känns bra ändå, försöker att jobba ca 2 extrapass i månaden, de gör en himla skillnad på lönen. Då kan jag unna mig finare saker till lägenheten. 
 
Imorse när jag kom hem var det inbrott i grannarnas hus. Polisbilar med syrener och hundar som gick runt och nosade överallt. Ena hunden var väldigt intresserad av min bil och våran tomt så jag vågade inte gå och lägga mig ifall polisen skulle komma och knacka på. Men det hände aldrig. Har sovit dåligt, vaknat hela tiden, lågt blodsocker så var tvungen att gå upp och äta något och sen var jag nervös efter inbrottet. Jag väntar bara på att vårat hus står på tur... 
 
Känns inte alls bra att bloggningen går så segt just nu. Har varken tid eller ork känns det som. Men vill verkligen komma igång igen och berätta allt som har hänt. Så mycket att jag knappt kommer ihåg allt. 
Nu ska jag äta och sen iväg till jobbet. Sen är jag ledig en dag och sen jobbar jag hela helgen. Men sen efter helgen är jag ledig i 6 dagar och då ska jag försöka att inte ta något extrapass. Bara vara ledig, umgås med Molly.
 
"Du står ivägen, var vänlig flytta på dig" säger dessa robotar nere i kullverten. Lite roliga faktiskt. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0