Mötet och marknad

Igår var jag som sagt iväg på eftermiddagen. Säger möte fast det inte riktigt var det men "mötet" gick bättre än förväntat. Känns skönt att det var ungefär som jag förväntade mig. Så imorgon ska jag höra av mig och berätta hur jag känner och även vad dom vill. Som det känns nu så kommer jag ro det i hamn, om jag vågar ta steget såklart! Men jag vill verkligen ta steget, livet är för kort för att stå stilla på samma plats för länge. Det finns alltid för och nackdelar med allt, tror inte jag dör om jag tar steget haha.. Allvarligt det där lät. Nej men jag vill verkligen! 
 
Nu till något annat! Idag har jag varit på den flera km långa marknaden med Linda! Det tog 5 timmar att gå igenom hela marknaden haha! Det var riktigt roligt och hittade en del faktiskt. Men allt jag köpte var till Molly haha. Förutom en giiiiigantisk filt som jag och Molly kommer ha tillsammans. Alltså den filten var lika stor som två dubbelsängar och otroligt mjuk också. Ska försöka visa den nån dag. Den är lila i olika nyanser, precis min stil. 
Hade mössa, vantar och en varm jacka och det var tur det, så kallt på kvällarna nu. 
 
Imorgon är jag ledig sen jobbar jag hela helgen men det ser jag fram emot. 
Kan ju inte neka att min abstinens för tatueringar börjar smyga sig på igen. Har lite planer som jag håller på att finslipa på hehe.. Bild på tatueringen har jag helt glömt.. Så den kommer snaaart! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0