Black friday

Black friday imorgon och det kommer vara kaos vart man än åker. Linda och jag ska börja tidigt på förmiddagen så vi förhoppningsvis slipper alla köer och kaos. 
Jag tjuvstartade lite idag med att åka till stinsen, de hade redan massor av erbjudanden. Hittade faktiskt en del. Köpte en byxdress som konstigt nog satt väldigt fint på min kropp. Annars brukar jag inte kunna ha byxdress, passar liksom inte min kropp men den här var riktigt fin. Sen hittade jag ett linne och en tröja som är öppen i bak.
 
Sen på kvällen imorgon ska jag ut med några vänner, äta och dricka goda drinkar. Så det blir nog en bra dag imorgon. 
Sen på lördag ska jag iväg med mamma. De har öppnat 17 nya butiker som jag vill kika lite i. 
Sen på kvällen jobbar jag natt igen. Och det är faktiskt min sista natt på GKS (gamla karolinska solna). För på söndag går det stora lasset till NKS (nya karolinska solna). De senaste nätterna har jag gått med några kollegor på natten i kullverten för att hitta till onklädningsrummet i nya huset. Vägen dit är ca 1.5 km lång så det tar tid att komma dit. Sen har jag ingen aning vart jag ska ställa min bil. Finns ett garage ganska nära men har ingen aning hur man kommer in till NKS genom den vägen haha.. Det byggs om så mycket så man får inte gå vart som helst och inte vilken ingång som helst. 
Om jag känner mig rätt så tar jag säkra kort. Jag får ställa bilen längre bort och gå den vägen jag hittar så det blir ca 2 km promenad för att komma fram haha. Jaja, lite motion dör jag nog inte av. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0