Tatuering

Abstinensen är i full gång, vill ha flera nu nu nu! Jag har en ny på gång, det var fullbokat till augusti på studion jag vill göra den och det kanske är lika bra eftersom solen börjar ta nu och man inte får sola på tatueringen på 2-4 veckor. Dessutom ska jag göra en stor nu så det blir fler sittningar, ca 2-3 trodde han. 
Det är dags för mitt kära lår att få en skönhet på sig nu. Ska inte göra den jag har tänkt på i flera år, det blir en annan som jag föll för direkt. Och den blir på framsida lår och kommer täcka ungefär halva låret. Längtar så in i bomben! Ska maila dem bilder, vart jag vill ha den och tid osv. Så ska boka in mig i augusti nu i veckan. 
 
Och nu har jag ett perfekt mål. Mina ben ska vara så fina till augusti! Att äntlingen ta tag i träningen som jag aldrig kommer igång med trots att jag har ett eget gym hemma.. OCH sköta min diabetes korrekt. Sköter jag den med blodsocker och insulin och sen börjar träna och dessutom äta lite bättre mat, då kommer det komma resultat. Benen kommer inte förändras megamycket på 3 månader men en bra start och ett bra mål. 
 
Börjar idag med täta blodsockerkontroller, so far so good. När det håller i sig börjar jag med träningen och kosten. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0