Röd dag

Första natten avklarad. Gick hur bra som helst, fanns inte så mycket att göra så vi fick tid att sitta ner och snacka och fika tillsammans allihopa. Inatt har jag med mig världens godaste hemgjorda pastasallad, längtar redan till 00 när jag får äta den! 
 
Molly är lite loj och har varit det i ett par dagar nu. Hon äter i princip inget, vill inte ha någon hundmat alls. Hon bajsar mindre och mer sällan och är ständigt trött. Jag som är så nojig av mig blir orolig.. Är det värmen? Tänderna som spökar? Ingen aning. Ska ta upp det med veterinären på onsdag när dem ska dra ut hennes tänder. Känns ju inte bra att söva henne när hon knappt äter och är ständigt trött..
 
Men ikväll har jag fått banka hennes torrfoder i små smulor och blandat det med kokt fisk och det åt hon. Typ det första hon äter på 3 dagar.. Och nu ligger hon och sover bredvid mig igen. Känns inte bra att lämna henne, vill vara med henne när hon är dålig men jag vet att hon är trygg med mina föräldrar och är det något som gör att vi måste åka in, då åker jag ifrån jobbet på en gång.
 
Nu ska jag strax äta mat och sen packa väskan inför inatt.  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0