Operationen är gjord!

Uuuursköönt att operationen är gjord nu! Har varit så nervös hela veckan så skönt att det jobbigaste delen är över. Åkte snabbt hem efter nattpasset och hämtade Molly, sen åkte vi direkt till veterinären. Fick bra vibbar direkt när jag kom dit (första gången jag var där). Skrev in Molly sen tog dem henne. 
Gick hem och sov tills veterinären ringde 7 timmar senare och sa att allt har gått bra och att Molly är klar. Operationen hade gått bra, hon hade varit jätteduktig. Tänderna satt fast rejält och ena tanden var klurig att få loss sa han så en liten bit sitter kvar men den kommer troligtvis att åka in eller bli så lös att man kan dra bort den själv.
Ska tillbaka dit om en månad och se så allt ser fint ut och om det blir några problem inom en vecka får jag komma dit helt utan kostnad! Fasen vilket bra ställe!
 
Hör och häpna! Vet ni hur mycket jag betalade för operationen med narkos och allt???? 690kr!!!!! Var beredd på att betala mellan 5000-10.000kr. Trodde inte mina öron när hon sa summan. Nytt favoritställe i alla fall. Helt sjukt att jag betalade 4000kr förra veckan på en veterinär i sollentuna när Molly fick en nål + dropp i några timmar. Och här betalade jag 690kr för en operation, narkos, morfin OCH dem klippte hennes klor utan att ta betalt! Snacka om att jag för alltid kommer åka dit nu!
 
När vi kom hem somnade Molly direkt. Hon var väldigt groggy och vinglade när hon gick. Men efter en timme kunde hon inte sova mer, hon pep jättemycket och kunde inte sitta still. Veterinären hade gett mig morfin som jag kunde ge henne i munnen och det behövdes. Efter att jag gav det har hon sovit tungt men när hon vaknar piper hon igen och ser jätteledsen ut. Så jag åkte till veterinären och dem gav mig en extra morfinspruta GRATIS! Som jag kan ge molly efter 8 timmar om hon verkar ha ont igen. Känns skönt, ifall Molly vaknar inatt och piper och skriker så har jag en extra spruta. Men hoppas på att slippa ge den. 
 
Molly har sovit till och från hela kvällen. När hon vaknar piper hon och vill ligger nära mig, lugnar henne och då somnar hon om. Har fått i henne 3 bitar med mjukmat och hon drack pyttelite också. Dessutom kissade hon och bajsade. Så jag är nöjd! Att hon både drack lite och åt är ja otroligt stolt över, trots att hon har så ont. 
 
Resten av kvällen nu ska hon bara få vila. Kommer hålla koll på henne hela natten. Hoppas på att hon blir lite piggare imorgon. 
 
Så här såg hon ut efter operatioen när jag hämtade henne. Groggy, trött och ont i munnen. Min lilla skrutta!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0