1 maj

Min valborg i år var väldigt bra. Olli var nere i Stockholm så vi passade på att ses. Vi åt middag på Harrys i väsby. Det var riktigt god mat den här gången. Vi satt där hela kvällen, vi hade en del att prata om sen sist vi sågs. Sen promenerade vi hemmåt. Myste resten av kvällen med Molly. Perfekt valborg enligt mig. 
 
Idag har jag varit i MOS med mamma. Kan ju säga att jag köpte en del inredning eftersom en butik hade 50% på mitt absoluta favoritmärke när det kommer till inredning. Ska visa allt sen när jag har packat upp det. 
 
Nu har jag precis gått min andra långpromenad med Molly. Skulle vilja gå längre men vet inte hur långt man får gå med små hundar. Molly är ju bara 10 månader än så länge och vad jag har hört får man inte gå för långt med valpar. Molly är inte valp längre direkt men hon är inte så stor heller, svårt det där! 
Imorgon ska jag gå till pappas jobb så skjutsar han mig till min bil som Jesper lånar imorgon. Ska kolla på en sele till Molly och sen fråga djuraffären om två tänder Molly har. Är rädd att det är två mjölktänder som hon inte har tappat än.. 
 
Idag åkte Toms ägare Erica utomlands i 25 dagar så det dröjer länge innan vovvarna får ses igen. Kommer nog bli ett kärt återseende sen i alla fall!
 
Men nu ska jag titta på serier och ta det lugnt. Jobbar bara 3 pass den här veckan och ledig helgen som kommer än en gång, lyx! 
 
           
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0