Sista veterinärbesöket.

Imorgon ska jag va hos veterinären 07.30 redan, ingen sovmorgon här inte. Förhoppningsvis är det sista besöket också. Blivit en dyr nota efter alla besöken nu. Molly mår så bra nu men hon äter fortfarande veterinärfoder så är lite rädd att börja med den gamla fodret igen. Vill inte att hon ska bli dålig. Alla prover såg bra ut som dem tog på henne sist, lite låg i B12 så hon äter små tabletter nu. 
 
Blivit så mycket sjukhusbesök under januari. Molly har varit dålig, jag har behövt åka till ersta nästan varje vecka eftersom jag är testperson för den nya BS-mätaren. Och slutligen blev jag inlagd på KS pga influensa.. Så ja, lite trött på sjukhus besöken nu. Men än är det inte över. Nästa vecka ska jag göra en liten operation så kommer vara sjukskriven resten av den veckan. Men efter det hoppas jag att det lugnar ner sig. Så tråkigt att alltid åka till en massa sjukhus på sin fritid. 
Skulle egentligen jobbat imorgon men hade så mycket övertid och det var 8 personer för mycket på det passet så jag passade på. Så jobbar endast heldag på torsdag sen är jag ledig resten av veckan och helgen. Väldigt skönt måste jag säga. Behövs efter all sjukdom. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0