Kräk hela natten

Molly slog i huvudet i bordet igår när hon busade. Efter de har hon kräkts precis hela natten. Hela hennes täcke, mitt täcke och på lakanet. Först kom det mat och under natten bara vatten men imorse var det ljusbrunt och hon såg riktigt hängig ut. Har inte sovit en blund inatt, har haft handen på molly hela natten för att va säker på att hon andas. Behövt flytta henne hela tiden så hon inte skulle ligga i sitt kräk. Molly har inte sovit på hela natten. Stackaren mådde så illa att hon inte kunde komma till ro. Jag grät imorse för att hon själv fick lite panik för att hon kräktes så mycket. Ingen bra natt eller morgon om man säger så. 
Gick inte att skippa jobbet, finns ingen personal så var tvungen att gå, men Molly är med pappa på jobbet så länge. Får gå 13.30 då åker jag direkt hem och hämtar Molly sen åker jag in akut till veterinären med henne. Blir hon minsta dålig eller kräks mer åker pappa in. 

Sjukt jobbigt att vara på jobbet och inte ha koll på Molly. Helt utmattad efter natten. Typiskt att detta händer just när jag jobbar den mest intensiva veckan. 
Hoppas bara att det inte är något allvarligt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0