Bra första natt

Nu är jag igång igen och det känns super. Längtar redan till jobbet och speciellt vid fikat sen då jag har med mig pancakes! Natten gick fort för det var en del att göra. Lite nervös eftersom det var ett barn på G på förlossningen som nästan är fullgången men hade en del avvikelser så den skulle troligtvis inte klara sig, men om den gjorde det så var det mitt ansvar att gå in på den salen och ta hand om barnet tillsammans med flera andra såklart. Var så nervös, tycker fortfarande sånt är lite läskigt ifall jag tabbar mig och inte hänger med och missar grejer, det kan vara avgörande för barnets liv. 
Dessutom så bestäms det nu att vi barnsköterskor ska följa med ner på snitt och ta emot barnet, riktigt läskigt men säkert en häftig upplevelse att vara med om. 
 
Operationssåret mår lite sämre, det har blödit igenom lite + lite var. Glömmer helt bort det när jag jobbar. Måste vara mer försiktig resterande 3 nätter. 
 
Sov till 18:00 idag, 10 timmars sömn det behövdes. Så nu är jag redo för ännu en natt. Först tanka bilen baramen sen så! 
 
Glaaaaad tjej som längtar till jobbet! Och fortfarande är spänd inför det jag berätta om igår!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0