Julledigt

Nu är min 6 dagars ledighet strax slut. Känns inte alls bra, inte redo att börja jobba igen haha.. Men det har verkligen varit behövligt att vara ledig för mig. Har jobbat för mycket de senaste 3 veckorna. Jobbet har jagat mig under min ledighet men jag har sagt Nej varje gång. Behöver vila så mycket som möjligt inför nystarten på barnakuten. Då går jag dag/kväll i 2 månader och under inskolningen kommer jag jobba häcken av mig. De har lagt in pass nästan varje dag. Kanske bra det eftersom jag bara får inskolning en viss tid, men kommer vara helt slut sen. Men jag ser fram emot att börja där, nystart, nya människor och ny arbetsplats. Behöver nog lite förändring känns det som. 
 
Min jul har i allafall varit bra. Firade hos min farmor som vi gör varje år. Dör verkligen för hennes jullmat och julklapparna är jag sååå nöjd med. Ska visa senare. 
Och idag har vi haft minijul hos min mormor. 
 
Imorgon är det dags att börja jobba igen. På dagen ska jag tvätta bilen på pappas jobb och sen ska jag iväg och byta en julklapp. Och på kvällen är det dags att jobba natt igen. Inte redo.. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0