Molly 6 månader

Idagblir min prinsessa hela 6 månader. Tiden flyger iväg och hon växer för fulla muggar. Men nu tror jag att hon har växt klart. Hela 1900g kärlek väger Molly, min lilla skruttfia! 
Molly har bara gjort gott i vår familj. Hon har förändrat alla totalt och bara till det bättre. Trodde aldrig jag skulle se pappa ligga på golvet och leka och krypa runt hela huset med Molly. Min farmor är helt fäst vid Molly. Det är äkta glädje när någon i familjen kommer hem efter en dag på jobbet. Molly möter en alltid vid dörren och sen är det pusskalas som gäller. Hon pussas, gör cirkuskonster, dansar och slickar ihjäl ens händer. Hon har aldrig varit en hund som skäller och grejer, viftar bara på sin lilla svans. 
Molly är otroligt klok, kan redan en mängd olika grejer och det märks hur smart hon är. 
Finns så mycket att säga om Molly, bara positiva grejer. Det bästa köpet jag gjort, man är aldrig ensam. När jag är hemma sover Molly med mig i sängen, världens bästa sällskap, hur underbart som helst när hon mitt i natten smyger och lägger sig på mitt bröst. När hon lägger sig på rygg och ger hela sitt förtroende till en. Underbara lilla varelse! <3 Molly kommer följa mig vart jag än åker i livet. 
 
 Finaste och bästaste hunden i världen! <3 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0