Tisdag

6e dagen på NEO och dagen har inte varit bra direkt. 
Kunde inte sova inatt, insulinet verkade inte ha gått in så jag behövde gå på toa 4 gånger på natten och sen så var det en hel del att göra. Hade hand om två bebisar, en med stomi som läkte, fick stå upp och hålla i henne i 1.5 timme eftersom dem sprattlar så mycket, till slut såg jag dubbelt och blev illamående. Gick ut och satt mig i soffan, svettades, skakade och såg typ nada. Jätteläskigt faktiskt. Efter 10 min gick jag tillbaka igen och då var det dags att byta blöja på den andra. Tog bara 2 min innan det kom tillbaka, då la jag mig ner i soffan och då kommer min andra handledare in och pratar med mig. Att jag måste ta det lite lugnt, jag kommer ha tid på mig att lära mig allt och att jag inte kommer behöva göra något som jag inte är redo för. 
Det är jäkligt mycket press, det här är heeeelt annat från ortopeden. Här får inga misstag ske med bebisarna, det är så mycket att ta in, man står still hela dagarna, fötterna värker när man kommer hem, jättemycket att tänka på. 
Jag vill ju lära mig, hjälpa till så mycket det går. Känner mig kass när jag inte hittar grejerna som ssk frågar om, men vafan 6e dagen, vem kan hitta allt på avdelningen då?? 
 
Sen spelade mitt blodtryck in lite också. Har lågt blodtryck och då behövs det inte så mycket för att få ett blodtrycksfall. Kände mig så lugn efter att min handledare pratade med mig. Måste chilla lite, låta det ta tid. Och precis innan han går säger han "jag ser på dig hur mycket du vill detta, du är duktig". Underbara personer finns det gott om på den här avdelningen! De ville att jag skulle gå hem men jag gav det en chans till och resten av dagen mådde jag bra, kunde slutföra mitt pass! 
 
Så ja! Ska försöka ta det lugnt, ge det tid och inte pressa in för mycket info i skallen på en och samma gång. Jag behöver inte kunna allt efter 1a eller andra 2a gången jag gör det. 
 
imorgon jobbar jag kväll, ska se till att sova ut, äta en bra frukost + lunch och sen gå in med nya tag! Lugnare tag som sagt ;) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas det blir bättre, lycka till :)

Svar: Tack så mycket! :)
Josefine N

2014-09-02 @ 22:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0