Josefines dop 6e april

Herregud, har helt glömt bort att berätta om Danmarkresan i början av året när Josefines dop ägde rum. 
Pappa behövde jobba så det var mamma, Jesper och jag som åkte. Vi tog flyget till köpenhamn där vi hade ett par timmar att gå runt innan tåget skulle gå. Vi åt världens godaste mat och gick runt och kikade lite. Visste redan då att jag kommer åka tillbaka hit själv, hur lätt som helst att ta flyget och sen tåg från flygplatsen. 
Svårare var det att ta sig tillbaka till flygplatsen där vi skulle ta tåget till Fyn. Det var en helt annan resväg och vem vi än frågade så visste ingen hur man åkte? Så vi chansade och kom rätt haha.. 
Tågresan tog totalt 4 timmar. Väl framme i fyn hämtade vår kusin upp oss. Vi hade inte sett deras nya hus ännu så vi var jättespända. Åh herregud vad fint.. Kändes som ett slott! Egen vinkällare och duschen var en så kallad 
"regndusch". Kändes som att man stod ute i regnet när man duschade. Egen walk in closet. Men det bästa måste ha varit deras soffa. Aldrig suttit i något liknande, fick en chock när han sa vad den kostade. 
Tro det eller ej men.. 60.000 kostade soffan, helt sjukt pris haha! 
Vi fick ett eget rum att sova i. På kvällen lagade min kusin 2 rätters. Mangosallad till förrätt och oxfile till varmrätt. Allt smälte i munnen, så sjukt gott! 
 
Dag två i Danmark var det dags för dopet. Invigde mina Jeffrey Campbell skor, så sjukt sköna att gå med! Så sjukt höga men man får aldrig ont i fötterna. Både sköna och ursnygga. 
Dopet var jättefint, Jonatan, min kusin, fick hålla lilla Josefine. Efter dopet åkte vi till en restaurang där min kusin hade inrett allt med sina egentillverkade möbler. Maten var så jäklans god! Servitriserna fyllde på drickan hela tiden. Det fanns alltid två fulla karaffer med nypressad apelsinjuice och äppeljuice. Så fort de var halvfulla så fyllde dem på. Man fick ta hur mycket mat man ville. Toaletterna var urfina. När man skulle tvätta händerna fick man handdukar att torka händerna med och sen slängde man dem haha, lyx! 
Efter en heldag ute så åkte vi alla hem sent på kvällen efter en lyckad dag! 
 
Dag 3 i Danmark tog vi det lugnt bara, flyget gick på eftermiddagen men eftersom vi hade en lång tågresa behövde vi åka ganska tidigt. Resan hem gick super, ville inte hem.. Ville stanna längre och utforska Fyn lite. Men det får bli en annan gång! 
Danmark är mitt andra hem, känner mig hemma där. När jag får lite ledighet kommer jag åka till köpenhamn över dagen, super att man kan språket också. Lite sämre på att prata danska men förstår allt det säger. 
 
Resan var jättelyckad, hade velat stanna längre bara men de får bli nästa gång! Så söt Josefine, så stolt att dem valde de namnet och att dem stavade det exakt likadant som mig, stolt! 
Inlägget blev så långt så kör en bildbomb i nästa inlägg istället.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0