Hemsk natt och värk från ingenstans

Det har varit en skithelg förutom att jobbet har gått superbra. 
 
I fredags åkte min pappaa till Prag över helgen. Mamma och jag myshandlade sen åkte vi hem och åt god mat och myste framför gladiatorerna. 
 
I lördags jobbade jag dag, tog bilen till jobbet så kunde sova en timme längre. Kände mig lite konstig under dagen men inget jag tänkte mer på utan jobbade på som vanligt. 
På kvällen umgicks jag med Linda, åkte hem rätt så tidigt eftersom jag skulle jobba dag dagen efter. 
Var jättetrött så gick och la mig tidigare, stängde av datorn och kollade i mobilen en liten stund innan jag släckte lampan. Men precis när jag ska lägga ner mobilen hoppar världens största spindel rakt ner i mitt ansikte. Snacka om att jag fick panik, är inte rädd för spindlar men det där var inte mysigt..!!!! Dessutom fortsätter den att krypa i mitt hår, tog lång tid innan jag fick bort den.. 
Tror ni jag kunde sova efter det där??? Aldrig.. Gick upp till mamma och kollade på tv, kändes fortfarande som om den kröp på mig. 
Hela den natten kittlades det på kroppen, kunde inte sova, så fort jag somnade till vaknade jag med världens ryck. Skitjobbigt.. Så den natten var totalt förstörd. Tog bilen till jobbet men under dagen fick jag så himla ont på högersidan av ansiktet. Hela käken, örat, halsen, huvudet. Var rädd att det var öroninflammation, de smittar som satan så jag sa till min handledare att jag måste gå ner till akuten för att kolla så jag inte har något skit som smittar de små bebisarna. 
 
Kändes så larvigt när jag kom till akuten med ks-arbetskläder haha. Så fick jag ett Id-band också haha.. Egenligen behöver man remiss för att få komma till öron-näsa-hals doktorn men de gjorde ett undantag med mig. Tog 3 timmar på akuten, tyvärr så hittade han inte felet och jag har inte en susning heller vad det kan vara. Det viktigaste var att jag inte hade öroninflammation och det hade jag inte. Men det värker så in i norden, kan inte vrida huvudet åt vänster, det dunkar på högersidan hela tiden och värker från halsen till örat och upp till huvudet konstant. Alvedon hjälper lite men kan ju inte knapra tabletter hur länge som helst heller. 
Nåja, gick tillbaka till jobbet, härligt att jag inte hade något skit så jag var tvungen att vara hemma. 
 
Jobbet den här helgen har gått så himla bra. Har fått göra så mycket och börjar få pli på allt nu. Allt är så mycket roligare när man kan, bara göra det utan att behöva fråga. Känns jättebra. 
 
Idag har jag varit ledig, varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt. Det är inte bättre med smärtan, snarare någon grad värrre men jag håller ut för att se hur det är imorgon. Imorgon jobbar jag kväll, det längtar jag till faktiskt. 
 
Nu ska jag strax gå upp och titta på idol och sen är det fotboll som gäller! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0