Tisdag

Varit en lång dag med en massa prat. Men har lärt mig mycket, skönt att jag kan svara lite mera nu än att bara sitta tyst och inte fatta något. Nu pratade jag hela tiden och kunde svaret på nästan allt. Sen tog läraren upp för alla hur duktig jag hade varit den dagen hon gick med mig. Att jag gjorde grejer som de flesta glömmer bort, att jag satte bebisen i fokus och sa till när vi skulle ta en paus, kände på bebisen och kunde säga hur den mådde osv osv. Lite måste man ändå få skryta, är stolt över hur mycket jag har lärt mig. Lång väg kvar men en väldigt bra början. 
Nu har jag även börjat byta om nere i omklädningsrummet. Känns som att man går runt hela karolinska för att komma dit, lite jobbigt om man har bråttom. 
 
Nu är jag hemma och trött som en gris. Imorgon är det utbildning igen, sista dagen där vi kan ta upp grejer som vi vill veta mer om, sen på torsdag är det clinisoft hela dagen, sen sluuuut. Eller inte, små utbildningar kvar som håller på till slutet på december + swim baby + utbildningar på huddinge sjukhus. Sen kanske det räcker för ett tag haha. 
 
Nu ska jag titta på film och plugga lite. Känns som att hjärnan redan är proppad med info från idag men kommer aldrig hinna gå igenom 550 sidor om jag inte börjar nu. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0