Onsdag

Tänka sig att oktober snart är slut. 
Idag har jag jobbat dag. Hände en del under mitt pass. Vi fick in en 23+3 bebis. Den låg i en plastpåse när den kom upp till oss, låter knäppt men de måste ligga i en speciell plastpåse för att huden inte ska ta skada. Sen fick jag duka och hjälpa till under ett sterilt arbete. Shitt vad svårt det var, du får aldrig ta i grejerna, bara öppna dem, du måste hjälpa läkaren att få på sig rocken men du får bara röra den på insidan, aldrig utsidan. Så fort man gjorde ett litet snesteg så var jag tvungen att hämta nytt och börja om. 
Bebisen var illröd och så skör hud att jag knappt kunde ta i den. Så liten plutt men ändå så söt och charmig. 
Intensiv dag som slutade med en föreläsning, handlade om NEC den här gången, sjukt intressant. Lite roligt när läkaren skulle presentera sig "specialistläkare med dubbel specialist på barn och kirurgi"  Haha att man kunde vara så mycket som hon var! 
 
Nu ska jag mysa framför tvn i rummet! Knäppa jag har ju glömt bort att jag kan koppla in datorn i tvn och se på film på en stor skärm istället för lilla 16 tum datorn. Haha, så nu har jag laddat med massor av filmer. Så mysigt! 
 
Imorgon jobbar jag kväll, så skööönt att få sova ut! Flera veckor sen jag jobbade kväll, bara jobbat dagpass. 
Så nu blir det myyyyys! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0