Nu är jobbhelgen över

Dag 3 dagar på rad har varit tufft, men det har ändå gått bra. Det går frammåt med jobbet för mig. Hela helgen har jag haft hand om en bebis helt själv. Allt som ska göras med den, allt som ska fyllas in i clinisoft, take care, alla kontroller, matning och även pratat med föräldrarna. Det är fortfarande väldigt rörigt men dessa dagar har jag kommit ihåg allt som skulle göras med bebisarna. Båda mina bebisar jag hade i helgen hade CPAP. Så jag har lärt mig att CPAP sköta och sen byta blöja + vända på bebisen helt själv. Nervöst men det har gått bra! Och det är tur de faktiskt.. För på onsdag kommer en lärare att gå bredvid mig för att se hur jag jobbar, vad jag kan osv.. Nervöst som attans, hoppas jag får en bra bebis för då känns det som att jag kan klara av det. Utöver det så börjar de obligatoriska utbildningarna som håller på fram tills december på onsdag. Den första är om infektionssjukdomar, kan va spännande! Blir en hård onsdag med en lärare som föjler efter och kollar en + utbildning på eftermiddagen.
 
Idag checkade jag också min karolinska mail. Såg då att slutprovet är framskjutet till i början av december istället! Fy vad härligt säger jag bara! Får nästan en månad extra på mig att läsa på och öva in allt. Nu känns det lite bättre, nu kanske jag har en chans att klara provet t.o.m haha! 
 
När jag kom hem tog jag en välförtjänt powernap, sååå skönt! 
Imorgon är jag ledig! Sen jobbar jag ända fram till fredag. Hård vecka men det får gå! Känns som att jag behöver öva lite på att ha en bebis som ligger i respirator, ifall jag nu får en sådan bebis på onsdag så kan jag i alla fall lite.
 
Nu ska jag titta på film och mysa ner mig. Imorgon ska jag sova ut och sen tänkte jag åka till stan en sväng. Får se hur vädret är och hur jag känner för det imorgon, men har jag inget annat för mig så åker jag nog. Kikade runt på internet och hittade så fina plagg och så ser jag att dem har en butik i stockholm så den ska jag kolla in imorgon om jag åker, sen åhlens eftersom jag har ett presentkort där. Fick en för tidig födelsedagspresent av moma, en väska, men den liknade så mycket mina andra och moma hittade inte kvittot. Men smarta jag fixade det utan kvitto. Så nu kan jag köpa vad jag vill på åhlens. 
 
Fina höstbilder jag tog med iphonen igår. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Spännande och vad skönt att ditt prov blev framskjutet! :)

Svar: Ja, jätteskönt! Hade varit så tight med tid annars :)
Josefine N

2014-10-06 @ 16:29:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0