Blixtnedslag

Aldrig varit med om något liknande av det som hände inatt. Vaknar av att någon lyser med en stark ficklampa rakt i ansiktet på mig (trodde jag) men i själva verket så är det ljuset från blixten och inte en 1 sekund senare så slår blixten ner i vårat hus. Det gick liksom inte en sekund innan det dundrade till så hjärtat hoppade ur halsen på en. Jag vaknade i panik, blev jätterädd. Aldrig hört så högt ljud från åskan.. Fönstrena skallrade och sängen darrade. Jätteobehagligt, nästan så att jag gick upp till mamma och pappa för att sova där haha..
Kunde i vilket fall inte somna om sen. Detta hände vid 00.30 ungefär och resten av natten var jag i princip vaken. Det fortsatte att blixtra ett bra tag. 
Så när alarmet ringde 05 var man inte särskilt trött men sen på dagen... Skämdes så mycket.. Gäspade konstant, fick riktigt ont i käkarna så mycket jag gäspade. Förklarade för mina kollegor vad som hände på natten, pinsamt.. Sen somnade jag på bussen, hatar att göra det, man ser alltid så knäpp ut när man sover och sen när bussen är fullpackad dessutom. 
 
Åkte i alla fall och hämtade upp Lindas present till imorgon. Imorgon fyller hon år så ska överraska med lite fina saker som hon säkert kommer bli glad över. 
 
Nu har jag pratat med Linda i ett par timmar, somnade nästan i luren också, fy skäms alltså!
Så nu ska jag sluta skämma ut mig, ska gå och sova! Och vet ni??? Jag är leeeeeedig imorgon! Kunde inte passat bättre! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0