Jobb hit och jobb dit

Nytt år och jag känner mig lite pressad. Blir oftast så när det är nytt år, man får lite extra press på sig, i år fyller jag 21, jobbrelaterade saker, drömmen vore att få fast anställning där jag jobbar nu men inget jag går runt och tänker på, tar en dag i taget så får man se hur och vart man hamnar :) 
Har lite nyårslöften men vissa håller jag för mig själv, blir sån press ifall det inte går. 
Men ett nyårslöfte jag har är att bättre på min sjukdom! vet inte hur många gånger jag har tjatat på mig själv om det men nu får det vara nog. 
Sen att äta lite bättre. Känns som att jag äter dåligt, äter mindre, slänger i mig snabbt på jobbet och äter typ inte frukost längre. Så det ska jag ändra på förhoppningsvis. 
Resten får ni reda på under året ifall det har gått bra eller inte :) 
 
Nyår var okej i år, väldigt lugnt faktiskt. Jobbade dagen efter och har även jobbat idag också. 
Imorgon är det fredag och jag skulle vara ledig nu ett bra tag men jobbet ringde för 30 min sen och frågade om jag kunde jobba kväll imorgon pågrund av att en uska är sjuk. Shit, vad alla är sjuka just nu! 3-4 pers är sjuka och det är kris vissa dagar på jobbet.
 
Sen händer det lite grejer nästa vecka. Det finns inga tider under två veckor nu så jag ska iväg till norrtälje i 2 veckor för att jobba på ett annat ställe. Och eftersom resvägen är 2 timmar dit och 2 timmar hem så kommer jag bo i norrtälje under dessa veckor. Kommer få gå på många kurser och lära mig hur det funkar, sen kommer jag få gå med en person under dessa veckor. Sen får vi se hur det går med detta, om jag har en backup ifall karolinska jobbet tar slut. Spännande men är supernervös. Det blir inget helgjobb för mig där så kommer bara vara där måndag-fredag sen på fredagen åker jag hem över helgen och åker tillbaka på måndag! 
Så jag hade tänkt ladda upp inför detta men ska jobba imorgon så får skjuta upp det en dag. 
 
Hoppas i alla fall att 2014 kommer bli ett bra år. 2013 har varit ett lite upp och ner år. Ska väl göra en liten årsresume som alla andra har gjort! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0