Tisdag

Igår var jag helt slut. Somnade på bussen till norrtälje och även hem. Direkt när jag kom hem la jag mig i sängen och däckade i hela 4 timmar haha.. Missade att äta lunch och hela dagen hade plötsligt flugit iväg. Men oj vad jag behövde det där. Kände mig som en ny människa igen. 
 
Idag har jag jobbat kväll. I omklädningsrummet innan jag gick upp till avdelningen fick jag reda på att en patient hade avlidit.. Det var en patient som jag hade hand om hela helgen. Han var väldigt sjuk och skulle egentligen ligga på en annan avdelning, men pågrund av personalbrist på den avdelningen kom han till oss istället. 
Jag har i princip bott i hans rum hela helgen. Tagit vitala parametrar två gånger i timmen, checkat av hans andning, att hans mask fungerade, kollat pulsen på hans fötter, använt en pip-mask två gånger i timmen, sugit slem i halsen på honom osv osv osv.. Har tillbringat så himla mycket tid inne hos honom, även fast man inte kunde få kontakt med honom så öppnade han ändå ögonen ibland och kollade på en. Så det är klart att det känns. 
 
Men dagen har rullat på och jag har skrattat så himla mycket ikväll. Jag har fått messmör inkletat i ansiktet av min kollega, jag hatar messmör och lukten vägrade försvinna. Så nu har jag tagit en dusch och äntligen luktar jag inte messmör i ansiktet längre haha. 
 
Imorgon är jag ledig från jobbet. Men så klart, när jag är ledig från karolinska så har jag ALLTID något annat inplanerat. Så imorgon ska jag göra en ögonbottenfotografering och det längtar jag till faktiskt. Är alltid så rädd att det ska vara något fel på mina ögon. Nu är det 1.5 år sen jag kollade ögonen och det kan hända mycket på den tiden. Så undra hur bra jag kommer sova ikväll. På kvällen ska jag i alla fall träffa Olli och äta en bit mat med henne. Var ett bra tag sen vi träffades så det är på tiden. 
 
Nu ska jag kolla på film och mysa ner mig i sängen. Har inte tid förrän 14.20 imorgon så jag får sova ut rejält i alla fall. På torsdag jobbar jag heldag så jag behöver sömnen imorgon. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0