Reeen lycka!!!

Alltså, fick så himla bra nyheter idag på jobbet! 
För det första så hade jag bara jobb idag och på söndag den här veckan. Nu är jag ledig imorgon och på fredag, resten av veckan jobbar jag och så jobbar jag hela helgen. Känns så himla bra! Så tråkigt att bara vara hemma.
 
Nu till det bästa! 
Chefen sa att hon vill att jag jobbar i sommar också. Bara det fick mig att hoppa av glädje. När man är timmis så vet man aldrig när jobbet tar slut, kan ta slut imorgon, om en vecka osv. Så nu vet jag att jag kommer jobba här tills sommaren och även under sommaren! SÅ JÄVLA BRAAAA!!
Och under sommaren har min avdelning stängt så då åker alla vi som jobbar på A25a ner till akut ortopedi!!! HUR KUL!?!? Jobba med akuta patienter, fy satan så kul! 
Och sen sa min chef lite andra braiga nyheter! Men det tar vi när jag är säker, vill inte uttala mig om något som kanske inte blir av. Men jag är positiv på framtiden inom A25a, världens bästa avdelning!!!
 
Nu är jag hemma från jobbet i alla fall! Ska mysa ner mig i sängen framför en film. Imorgon blir det att jobba i norrtälje  De ser jag fram emot! 
 
Sen har jag en dålig nyhet. Min älskade iphone har börjat krångla lite. Går inte att ta kort med den längre, den bara går ur appen hela tiden. Samma sak händer ibland när jag ska gå in på fb, olika spel osv. Så snart säger det väl Pang så funkar den inte längre. Men den har hållt i 2.5 år och den har aldrig krånglat så jag klandrar den inte ifall den vill somna in. 
Nu blir jag nog tvungen att använda systemisen mera när jag ska ta kort hemma. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0