Sista julklappen klar!

Jag mår mycket bättre nu. Inget har hänt sen den hemska natten till idag. Inte ätit något dock, dricker småklunkar av vatten och cola med sked. Måste tyvärr dricka vanlig socker cola eftersom jag inte äter något så faller mitt blodsocker, men fy satan vad vanlig cola är äckligt. Nästan så att det knastrar socker när man dricker det. 
 
Jaja, har varit sängliggande hela dagen. Underbara mamma kom hem med dricka och tidningen vecko revyn, så gulligt! Vågar inte äta något idag, jag har aptit men låter hellre bli för att inte riskera något. 
 
Ketonerna var på 1.6 imorse, enligt lappen skulle jag ringa och rådgöra med ett diabetesteam eller akuten men känner att jag inte behöver det. Har haft diabetes i 12 år nu så jag vet nog vad som behövs göras. 
 
På tal om något helt annat! Eftersom jag inte kommer kunna gå ut de närmsta dagarna kikade jag runt på internet lite och hittade världens bästa julklapp till min bror! Han får nästan alltid bara presentkort av mig, så svårt att köpa saker till killar men nu jäklar! Nästan så att jag vill ha julklappen själv haha. Såg också att om man beställer innan 22 december så hinner den komma innan jul! Så himla bra! 
Så nu är jag klar med alla julklappar, ända som är kvar är att slå in alla, Riktigt nöjd med klapparna i år, typ bästa året faktiskt från min sida. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på film, har gjort det hela dagen men film tröttnar man aldrig på. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Krya på dig. Har själv haft diabetes typ 1 i 11 år dock aldrig magsjuka. Ta hand om dig :)

Svar: Tack så mycket! :)
Josefine N

2014-12-21 @ 00:53:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0