Helgen

Helgen gick alldeles för fort. Redan ny vecka och jag jobbar 6 dagar den här veckan, min enda lediga dag är på fredag. Hård vecka men what to do.. 
 
Min helg har i alla fall varit superbra. 
I fredags tittade jag på idolfinalen, tyckte rätt person vann. 
var ensam hemma hela helgen, så i lördags åkte jag en sväng till täby på dagen. Så himla mycket folk, snodde verkligen sista bilplatsen. När jag kom in så såg jag att "dunkin donuts" hade öppnat och kön var ju hur lång som helst haha. 
På kvällen gick jag ut en sväng. Träffade hela gänget på ett ställe på söder. Hade väldigt kul, lärde känna massa nytt folk och blev spontant masserad. Haha alltså.. Jag står i kön till baren när någon börjar massera mina axlar, antog att det var Leo men när killen börjar snacka med mig så hör jag att det inte är Leo haha.. Knas.. 
Kvällen fortsatte och senare gick allt folk ut för att röka, sitter då ensam kvar vid bordet och då kommer två killar fram, tog en bra stund innan jag såg att det var Elias! Min killkompis som jag inte har träffat på två år! Blev så himla glad. Två i gänget blet utkastade och i slutet skulle Gurra och en till vidare till en rockklubb men jag kände inte för att ta nattbussen hem så jag stannade kvar med Elias och hans kompis. Hade så roligt resten av kvällen, vi pratade och Elias fick hela sin öl över sig haha, hade så kul. 
Vi alla tog sista tåget hem, så skönt att Elias också bor i väsby, fick sällskap ända tills vi skulle gå skilda vägar i väsby. Helt klart en superrolig kväll. 
 
Igår tog jag det bara lugnt. Åkte till Linda på kvällen, gosade med vovvarna, åt god mat och pratade hela kvällen. Bra söndag! 
 
Måndag idag, precis hemkommen från kvällsjobb. Jobbar kväll imorgon också, skönt. 
Nu täntke jag mysa med något gott till en bra film. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0