Hujedamig

Shitt vad trött jag var efter jobbet idag. Åkte hem till Linda och somnade där, rolig kompis jag är.. Men dagen har i alla fall varit lärorik, har fått en av mina namnskyltar, den andra är på väg, har fått ett badge-kort med kod så jag kommer in genom dörrarna. Sen var det mycket att ta in såklart. Min handledare var sjuk så fick gå med en annan men det gick super, dem hade tydligen 6 Josefinor där så varje gång någon sa Josefine ryckte jag till haha. Alla är så himla snälla. 
 
Sista passet på ortopeden kunde inte blivit bättre. Jobbade med så härliga människor, hade cheesecake med mig som alla storälskade och ville ha receptet på. 
Patienterna var helt underbara. Hade hand om en dam som var 99 år! Herregud! Aldrig sett en så sprallig 99 åring. Hade värsta telefonen och när hon skulle på toa så hoppade hon upp ur sängen, jag behövde inte ens hjälpa henne. Hon opererade höften, fy satan vad jag blev imponerad av henne!! Finns småttingar som har gjort samma operation och inte ens är i närheten av vad den damen kunde göra! Så himla snäll dam! Innan jag gick ifrån avdelningen sa jag hejdå till henne, hon är en legend, en förebild, 99 år och klarar mer än vad många andra gör! 
 
Saknar alla redan på ortopeden men nu går jag vidare! 
Imorgon jobbar jag kväll, så skönt att få sova ut! Spännande att se hur det är på kvällarna också! 
Nu ska jag mysa ner mig i sängen, nästan att jag kan sova för natten nu. 
 
Orkar inte ladda upp bilderna från mobilen ikväll så ni får en bild på Josefine, min kusin dotter, världens finaste prinsessa! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0