Andra dagen

Det går bättre och bättre. Redan efter andra dagen på NEO så känner jag att jag klarar av och kommer ihåg allt hon visat mig. Jag lär mig mer och mer och det blir bara mer och mer spännande. Var på mitt första apt-möte idag också, intressant faktiskt. Alla är så himla trevliga, känner mig välkommen. 
Har fått göra en del idag faktiskt, hållt i bebisarna, vänt på dem, tagit temp, lärt mig apparaterna, själv avgört hur mycket syrgas bebisarna ska ha, lugnat bebisarna när dem har dippat i pulsen, skakat liv i en bebis som fick andingsuppehåll och slutade andas i några sekunder. Aa, listan kan göras lång. Jag har lång väg kvar men fasen så kul det är. Vill bara lära mig mer och mer. Det ända jobbiga hitills är allt ståenden. Har endast suttit ned på min rast som var i 30 minuter, resten av tiden har jag stått, bebisarna dippar väldigt ofta i saturationen så då måste man gå dit och checka hur allt ser ut. Men det är bara att vänja sig haha. 
 
Nu är jag hemma och är väldans nöjd med dagen. Imorgon kommer förhoppningsvis min handledare som jag ska gå med i 2 veckor. Jobbar kväll imorgon så får sova ut än en gång, skööönt! 
Har även fått reda på lite smaskiga saker om jobbet, blev positivt överraskad, heeelt annat från ortopeden haha! 
 
Nu ska jag äta något gott och titta på missade serier. Ser fram emot en ny dag på NEO imorgon! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0