3e dagen

Min handledare hade kommit tillbaka idag. Gillar honom starkt! Han tog verkligen hand om mig, lät mig göra i princip allt och gav peppande ord. Kände mig trygg och kunde slappna av med honom, ska ändå gå ett par veckor med honom så det är super! 
Har fått göra massa nytt idag, fick ha hand om en bebis som inte låg i en kuvössäng, han var lite större också. Fick byta blöja, göra ett nytt bo till honom, ta tempen, skriva in, ta blodtryck, bukomfång, mäta längden och suga bort slem i munnen. Sen visade han mig alla apparaterna som finns på avdelningen, kommer tydligen få gå en kurs så jag lär mig varenda en, det är typ 10 olika apparater haha.. 
 
Idag var jag med på en föreläsning om Lungblödning. Himla intressant, en på NEO hade tydligen fått lungblödning för ett par veckor sedan som den dog av. Det var intressant att veta hur man ska göra ifall det händer, men vill inte va med om det, lät väldigt hemsk och dramatiskt. 
 
Det har varit massor att ta in idag, rörigt men känner ändå att jag har någerlunda koll på det han har visat mig, förutom alla apparaterna, det måste jag nog ha en föreläsning om innan jag förstår mig på dem haha. 
 
Imorgon är jag ledig, så himla skönt! Och sen jobbar jag fredag kväll med min handledare. Vet ett par saker han absolut kommer testa mig på, han gick igenom dem idag så måste försöka memorera dem, vill ju visa att jag har lyssnat och förstått det han har pratat om. 
 
NU ska jag ringa Linda och babbla lite sen ska jag mysa ner mig i sängen och titta på film. Jag gillar starkt mitt jobb redan! Känns så himla bra och känns som helt rätt val! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0