Snart vila

Känns som att jag är ledig imorgon pågrund av att alla andra är det, men så är icke fallet. 
Jobbar kväll imorgon och det är dessutom min sista jobbdag på åtminstone 2 dagar! Shit vad skönt det ska bli! Imorgon går jag in på mitt 8e pass på rad, så nu räcker det. Såg i pärmen att det var dåligt med folk på lördagen men jag kommer faktiskt säga nej. 8 dagar i streck är övermycket, nån måtta får det vara. 
Varje gång jag säger nej så får jag ångest och en sekund senare är jag nästan på väg att ringa för att säga att jag kan jobba ändå. Har svårt att säga nej.. Men på lördag har jag en anledning att inte kunna jobba. 
 
Imorse var det svårt att komma upp när alarmet ringde 05. Var typ anfådd och lite illamående, ett tecken på att tagga ner lite med jobbet kanske??? Dagen har varit riktigt tung också för mig. Hade 3 patienter som skulle hem, ingen kunde gå, ingen kunde komma ur sängen. Jag måste kämpa för att få på dem kläderna, packa alla deras saker och även städa sängen efter dem. Fy satan vad det tog. 
Jaja, nu är jag hemma och ska kolla på Eclipse ikväll som går på tv. Ska faktiskt ta en cider, inte gjort det på ett bra tag. Kör ju jämt bil haha. 
 
Hämtade även ut ett paket idag som innehöll ett par nya converse som kostat 1300kr från början men som nu var på rean. Ska visa bild sen. 
Nu ska jag duscha och sen hoppa i myskläder. Grillat väntar till middagen, sen mysa hela kvällen! Imorgon är det kväll som gäller på ortopeden, trots att jag nästan är slutkörd efter veckan så längtar jag, knäppa jag.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0