Min påsk

Har fått vara ledig hela påskhelgen! Har varit underbart skönt och känner mig utvilad igen. Långfredagen jobbade jag på karolinska. 
På påskafton (lördag) åt jag påskmat hos moma! Som alltid, underbart gott med både varmrätt, efterrätt och fika. Fick ett jättefint påskägg också, eller snarare en höna i porslin, inuti låg godis och pengar. 
På kvällen åkte jag till Linda och kollade på sista delen av twilight. 
 
Påskdagen (söndag) hjälpte jag till i trädgården. Det var underbart varmt. Vi planterade blommor, tog ut alla utemöbler och slutligen åkte vi till Ulriksdals slottsträdgård, där köpte jag vita jordgubbar. Och ja, viiiiita jordgubbar, inte röda! Spännande! 
 
Annandag påsk (måndag) var jag iväg en sväng med mamma. Fick med mig ett par limegröna träningsbyxor, som hör till min sportbh och lite underkläder. 
På kvällen åt vi egna laxpaket. Sååå gott! 
 
Idag (tisdag) har jag varit på fotvård och det gick bra. Min tå läker fint. 
Gick sedan runt i stan och hittade nada! Hittade mammas födelsedagspresent så det var ju bra! 1.5 månad kvar men jag börjar alltid i tid och försöker hitta något som mamma verkligen vill ha. Snappar upp allt hon säger och när vi var i Danmark såg hon en grej som hon så gärna ville ha. Och just den grejen hittade jag i stan! 
Ikväll hämtade jag upp Linda med bilen så åkte vi till täby. Fick med mig en bikini och en parfym som jag verkligen dog för. 
Nu tänkte jag kolla på missade serier och mysa. 
 
Imorgon ska jag till ersta igen för diabeteskoll. Ser inte fram emot det om man säger så.. Kommer eka när hon ska kolla min blodsockerapparat. Men det får jag ta, har inte skött mig exemplariskt och har bara mig själv att skylla på. Bara att ta nya tag än en gång. 
 
Påskgodis på jobbet
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0