Långfredag

Det har varit en superbra kväll på ortopeden! Vi började tidigare med allt som skulle göras på kvällen, vilket gjorde att alla kunde sitta ner och kolla på lets dance tillsammans. En läkare kom t.o.m förbi och kollade på tv med oss. Vi hade ett gigantiskt påskägg proppat med godis och en stor korg med frukt som vi mumsade på. Skrattade så mycket under kvällen. Bästa jobbkvällen på länge och dessutom 100% ob! Kunde inte bli bättre. Men nu måste jag tagga ner med jobbandet. Ska inte säga ja till varje pass och ska inte jobba 8 pass på rad. 
 
Igår upptäckte jag ett utslag på min höft, ett litet som jag inte tänkte på mera. Men idag när jag vaknade hade jag ont i höften, kollar i spegeln och ser att det har dykt upp 3 till på höften/magen. De gör riktigt ont och när man ska lyfta något eller böjer sig ner så gör det ont. Ingen aning vad det kan vara. Frågade min kollega om hon visste, hon sa att det eventuellt kunde vara stress. Hon hade haft liknande förut men hon var inte säker. Men jag fick lite ord som jag ska söka på. Ska avvakta i helgen och se hur det ser ut. Blir det värre får jag nog söka upp läkare. 
Jag har inte känt mig stressad direkt, men det känner man kanske inte av heller. Det är väl sådana här signaler man kan känna igen stress på. Så ja, nu ska jag lyssna på kroppen. Än så länge jobbar jag inte förrän på torsdag, hoppas det håller i sig så också.
 
Men nu ska jag njuta av att få sova ut imorgon. Och sen blir det påskmat hos moma! Och påskägg blir det nog också, det blir man aldrig för gammal för. 
Nu blir det film innan läggdags! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0