Helgen

I torsdags var jag hos tandläkaren. Första gången det skulle kosta pengar. Tänderna såg fina ut, skulle skölja med flour bara, återbesök om ett år igen. Kalaset gick på 575 kr, inte så mycket som jag trodde att det skulle bli. 
Efter tandläkarbesöket gick jag hem och sov i två timmar, sen rörde jag mig mot ersta för att träffa min diabetesläkare som jag gör 2 gånger om året. Blodproverna jag tog en vecka innan såg bra ut. Min lever och organ mådde bra, alltid skönt att höra. Urinen såg även den bra ut, lite glucos i men det var ingen nyhet så att säga! Min läkare sa även att jag har haft lite lågt blodtryck på senaste tiden, det hade jag ingen aning om haha.. Jaja! 
Kommer få en kallelse till ögonbottenfotografering som jag gör en gång om året. Är alltid så sjukt nervös eftersom ögonen påverkas mycket av diabetesen. 
 
Nåja, efter ersta besöket åkte jag direkt till jobbet och jobbade kväll. Det var den stressigaste kvällen under alla dagar och veckor som jag har jobbat på ortopedavdelningen. Hann aldrig slutföra en uppgift innan jag behövde göra något annat. Varje gång jag försökte slutföra en uppgift kom något akut i vägen, någon patient ringde eller en kollega som behövde hjälp. Kollade pulsen på mig själv och den var som sagt hög, jag började tappa greppet om vad jag skulle göra, allt var kaos den kvällen. Bad om ursäkt till patienterna som fick vänta på middagen i över en halvtimme. Sista timmen på passet var jag inne hos en patien och pratade. Han hade varit body builder och det märktes på hans kropp, vilka muskler han hade alltså. Han kunde allt om kost och träning, ville aldrig sluta prata med honom. Han visste saker som många gör fel, både inom kost och träning. Fick sjukt många tips av honom.
 
Dagen efter (fredags) jobbade jag dag, gick bra att gå upp. Mamma skjutsade in mig till jobbet, hur skönt som helst att åka bil till jobbet på morgonen. På kvällen blev det skagentoast till förrätt och hemmagjora hamburgare till varmrätt och senare på kvällen jordgubbar med mjölk och socker. På kvällen kollade jag på idol tills fotbollen började. Bara pappa och jag som är intresserade av fotboll. Sverige tog vinsten men pissigt att zlatan fick ett gult kort typ 2 minuter innan matchen var slut, så nu får han inte spela mot Tyskland.
 
I lördags var jag iväg med mamma. Vi åt lunch ute och sen åkte vi en sväng och kollade runt lite. En butik skulle stänga så det var 70% på allt i hela butiken. Jag hittade så mycket snyggt där inne. Och jag fick allt gratis i princip! 
Hittade ett par jeans som kostade 499, en kavaj 550, en jacka 560, skärp 299, skinhandskar 399. Och detta var inte allt jag köpte. Bara det här lilla jag skrev nu skulle bli 2307 kr tillsammans. Men summan slutade på 622 kr för allt! Köpte ett linne och ett par svarta vanliga tights också. Förstod knappt att det kunde bli så billigt. Köpte jackan sen fick jag i princip allt annats gratis. Och allt var så fint, är mest nöjd över jeansen. Riktiga kap om man säger så! Efter det hämtade vi upp mormor och åkte en sväng med henne. 
 
I söndags var jag lite här och där med mamma. Mio, rusta, sollentuna centrum. På kvällen myste jag framför min favoritserie och efter det var det läggdags. 
 
Så har min helg sett ut. Nu blev det en novell igen haha. 
 
 
Tjuvstartade med en julmust. Blev så himla sugen när jag såg den i mataffären. Och kan ju säga att det var sjuuuukt gott! Har verkligen saknat julmusten! Roligt bara att den redan finns i mataffärerna. Min pappa blev däremot inte så glad. Han har en regel, 1 december får man först börja dricka julmust, inte en sekund tidigare. Men det sprack för mig haha. Men så värt det!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0