Fredag + lördag

Igår (fredag) var jag ledig från jobbet. På eftermiddagen mötte jag Olli i sollentuna centrum. Det var på tiden att vi träffades, hela två veckor sedan vi träffades, inte likt oss men så blir det ibland. Jag fyndade plagg än en gång på vero moda som skulle stänga butiken där. Efter det så mötte vi upp min mamma så handlade vi lite innan vi alla åkte hem till oss. Olli stannade en stund innan hon åkte hem. 
På kvällen fick jag matkoma. Mamma lagade en sådan underbar middag. Grillat kött, pommes, stor sallad, smörstekta kantareller, friterade mozzarellasticks och bea. Huuuuuur gott som helst! Man ville ha mer och mer men till slut sa magen stopp. Om jag ändrar min kost i framtiden så lovar jag att jag inte ska skippa fredagsmiddagarna! Det går inte att hoppa över, man är bara dum om man gör det, detta är njutning inom matväg! Haha nog om mat nu! Myste sedan till idol på kvällen. 
 
Idag (lördag) har jag varit i barkarby med mamma. Vi gick in alla inredningsbutikerna som finns där. Fick med mig en "mobilvila-stol". Haha ska visa sen, den står just nu på mitt sängbord där den smälter in superbra med resten av grejerna. Ikväll har jag ätit ännu en god middag med familjen här hemma. Vi kom in i en sån rolig diskussion att man blev mätt av allt skratt haha.. Mamma och jag kunde inte sluta skratta åt Jesper och pappa, orkade inte äta upp min mat pågrund av att jag skrattade så mycket, tårarna bara rann haha! Och man blir faktiskt mätt av att skratta! Låter helt knäppt men ett riktigt skrattanfall mättar! 
 
Ikväll har jag tänkt över lite planer! Har lite som jag ska kolla upp innan, sen måste jag höra runt med lite folk innan jag bestämmer något!
 
Nu ligger jag i sängen och väljer ut vilken film jag ska ses. 
Imorgon är det jobb som gäller och jag längtar så mycket! Jobbade i torsdags men saknar redan jobbet! Söndagar är ändå så sega så varför inte jobba istället? Har även skrivit upp mig på jobb under juldagarna så vi får se om det blir jobb då eller ej. 
Imorgon jobbar jag kväll, alltid skönt. 
 
Nu blir det filmmys! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0