Första helgdagen avklarad

Och fasen vad kul detta är! Antog att helger skulle vara lugnare eftersom inga läkare kommer och rondar, endast en sjukgymnast kom och hjälpte till med mobiliseringen. 
Det hände saker hela tiden, larm gick och man hann knappt sätta sig innan larmet ringde igen. 
Idag var det sista dagen som jag skulle ha en person att gå bredvid. Och det gick bättre än väntat! Jag gick helt själv! Följde inte efter någon, skötte uppgifterna jag skulle göra, hjälpte till på andra grupper som jag inte ens hade. Sen var det så himla mycket att göra med vissa patienter att inga hade tid att hjälpa sjukgymnasten att mobilisera. Så det tog jag hand om. Jag hade hela tiden saker att göra, när det blev mindre att göra gick jag och pushade patienterna som har svårt att dricka, tömde kateter och andra nödvändigheter. Skötte mig nästan helt själv! Riktigt nöjd med den här dagen!   
Under dagen har det även varit en del problem. Förvirrade patienter som kommer från operation som blev aggresiva. Vi funderade på att ringa vakterna men det gick att lösa. 
 
Efter jobbet kom mamma och hämtade mig på KS. Så åkte vi en sväng med mormor och handlade. 
Ikväll har jag ätit den godaste kycklingpajen som finns. Matlådan är redan gjord inför imorgon. 
 
Imorgon gäller det. Imorgon ska jag gå själv, heeelt själv. Är jättenervös men efter den här dagen så känner jag mig lite lugnare. Imorgon jobbar jag kväll så får sova ute lite. Men det är extra lite personal på helgerna just på kvällarna. Endast 2 sjuksköterskor + två undersköterskor på hela avdelningen och en av undersköterskorna är jag, nervööööst!  
 
Nu har jag laddat upp med en massa filmer, så nu ska jag fylla ett glas med iskallt vatten och mumsa på mina sockrfria äppelgodisar till film. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0