Pannkaksbollar

Lunchade med Olli i stan innan sjukhuset. Vi testade maten på ett nytt café. Och omdömmet blev ej positivt. Olli tog caesarsallad men hon fick romsås som dressing till salladen. Jag tog fylld pasta men pastan var hård på kanterna och fyllningen va torr som papper så nej.. Där kommer vi inte äta igen. Mitt i allt när vi sitter och pratar på cafet så ser jag min mamma gå med alla barnen utanför. Vi både sprang ut och vilken chock mamma fick när hon såg oss. Världen är bra liten ibland! Hur troligt är det att man möter sin mamma i stan sådär? Haha, det var i alla fall roligt! 
Olli följde med mig till Ersta. Blev lite chockad, HBA1C hade inte höjts så mycket. Ligger på 8,3 just nu, högt men inte så högt som jag trodde. Så det var lite positivt i alla fall. Sen låg jag lågt i trycket, 95/50 men det är nog ingen fara. 
 
Efter sjukhusbesöket så skulle Olli vidare och jag gick en kort runda på drottninggatan. Fick med mig en kofta från salt och en julklapp till mamma. Hittade doftpinnar som man ska tända på sen sätta ner i ett speciellt fat och sedan låta den glöda så kommer hela huset lukta gott. Valde mango som lukt och den luktade verkligen urgott! 
 
Ikväll har jag ätit pannkaksbullar till middag, fast det är inte direkt pannkaka eftersom den här degen ska jäsa i 20 min. Men gott är det! 
 
Nu ska jag mysa ner mig till en film. Imorgon ska jag träffa Olli och kolla på mera julklappar. Sen på kvällen ska jag iväg på en annan grej :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0