Naglar

Just nu håller jag på att måla mina naglar. Ska måla naglarna som skor, prövade nyss en gång och det blev riktigt bra faktiskt så nu ska jag fundera ut olika färger. Hela sängen är full med nagellack, bomullstussar, nagellacksborttagning, gifflar och vatten. Bra kombo! 
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Varit iväg med mamma en sväng och köpt glödlampor och så köpte jag hälsosamma toffsar. När jag jobbar i vården har jag alltid uppsatt hår och håret blir så slitet av det så nu har jag köpt hälsosamma toffsar till håret. 
 
Imorgon får vi se vad jag hittar på. Kanske stan för att leta julklänning eller så stannar jag hemma och myser. Ska i alla fall fortsätta försöka få tag på en sak. Ringer, ringer och ringer men aldrig kan den personen jag söker ta mitt samtal, lovar att ringa tillbaka till mig men efter 1.5 vecka har ingen ringt. Börjar bli lite frustrerad nu så imorgon ska jag ringa igen. Har inte jobbat något denna vecka, det har inte funnits jobb till mig så ska höra av mig till min chef imorgon för att fråga när mitt nästa jobbpass blir. Hoppas snart, så tråkigt att vara hemma. 
 
Nu ska jag börja måla naglarna.
Brist på bilder! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0