Hemma från jobbet först NU

Jisses så mycket det var på jobbet idag. Vi var underbemannade så det skrek om det och ingen hann klart med uppgifterna innan nattpersonalen kom. Vi var endast 4 pers på hela avdelningen och det var inte lätt.. Har inte suttit ner alls förutom när jag skulle äta middag men larm gick hela tiden så fick inte sitta ner och äta, fick typ springa runt med maten kändes det som.. 
Aja, jag som är ung och ny på jobbet har ju all energi och tycker detta är kul men det var jag ensam om att tycka haha.. 
Fick jobba över en timme så därför jag kom hem så här sent. 
På hemvägen så var det lite jobbigt. Satt i sollentuna och väntade på tåget hem, då kommer två vuxa killar och börjar prata med mig, fråga min ålder och vart jag är på väg. Reser mig upp och går ut på perrongen istället. Ställer mig med ryggen mot vinden (himlans kallt var det) och så hör jag nått bakom mig, då är det killarna som närmar sig mig. Så jag går bort och dem kriker "kom tillbaka" till mig. Ställer mig vid ett äldre par haha, kände mig trygg där! Sen när uppsala tåget kom så var det så proppat att jag knappt fick plats. Fick trycka in alla människorna mot väggen. Tänkte fasen inte vänta 30 min på nästa tåg, jag SKA med detta tåg. 
 
Men nu är jag hemma äntligen. 
Imorgon är det 3 pers som jobbar på kvällen så eventuellt blir jag inringd. Sen jobbar jag på söndagen också! 
 
Men nu ska jag njuta av denna fredag som redan är slut haha.. Ska mysa med lite gott till idol som jag missade pågrund av allt jobb som vi alla hade. Kan aldrig sova direkt när jag kommer hem från jobbet, är uppe i varv och så övertrött att jag inte ens känner mig trött haha! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0