Helgen

Pappa har varit borta hela helgen. 
I fredags när mamma slutade jobbet åkte vi till kista med mormor för att äta middag där. Alla tog grekisk mat. Det är så himla stora portioner. Under tiden vi satt och åt gick det runt en massa tiggare vid borden. Och då satt sig två stycken vid vårat bord och åt på gamla rester från en persons bricka.. Det var inte så mysigt, tappade matlusten lite där. Allt på vagnen där man stället brickorna, åt dem upp.. Gammal dricka som någon hade drucki,t mat, allt.. Och när vi är klara med maten och ska ställa brickorna i vagnen så kommer tiggarna och tar maten ur händerna på oss. Nej usch.. Ville bara där ifrån.. 
På kvällen myste mamma och jag till idol. 
 
I lördags var jag i stan med mamma en stund. Vi gick in i den nyöppnade butiken och så kollade vi runt lite smått innan vi fortsatte med bilen till täby för att äta lunch. Vi åt thai på ett nytt ställe där och det var så himla gott! Det får inte dröja länge innan jag äter där igen, godaste jag ätit. Sen kollade vi runt i täby. Fick med mig nagelfix och ett linne. 
Kvällen spenderades i soffan till en drös med bra filmer som gick på tvn. 
 
Idag är det söndag och jag vaknade av att jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba kväll. Men sen så blev det något knas så jag behövde inte jobba. Har varit ledig hela veckan så hade varit kul att jobba men men! Så istället har jag rensat lite i garderoben. Men det finns ju inget att rensa där direkt.. Har sån ordning i just garderoben bland kläder och saker. Sen handlade jag mat med mamma en sväng. Ikväll kom pappa hem också, saknat honom faktiskt. Idag är det ju även Fars dag så mamma och jag lagade köttbullar med fetaost och soltorkade tomater med sås och potatis, som pappa älskar. 
Nu ligger jag mätt i sängen och hoppas på att jag blir trött snart. När man har varit ledig en hel vecka så går man inte och lägger sig vid 22 direkt.. Det blir ju 1-2 timmar till innan man går och lägger sig. 
 
imorgon jobbar jag dag så ska gå och lägga mig tidigt idag. Innan 22 helst men vi får se hur det blir det med.. Ska fylla i min almanacka lite och sen kolla på film, bästa sättet att bli trött på. 
På torsdag jobbar jag dubbelpass d.v.s 07.00-21.30. Det blir spännande att se hur man mår efter den dagen haha. Men jag längtar :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0