1 november och jobb hela helgen

Nu är vi redan inne på november månad och snart är det jul igen. Det här året har gått läskigt fort.. Om prick två veckor fyller jag 20 också.. Vill verkligen inte haha.. Är jättenervös, vill inte fylla år mer haha.. 
 
Lite ändrade planer. Idag på jobbet frågade dem om jag kunde jobba imorgon (lördag) eftersom det bara var 3 pers som skulle jobba på kvällen imorgon. Tackade Ja till det även om jag hade andra planer. Men jobbet går först. 
Den här fredagen har inte alls varit bra faktiskt. Det började med att pappa väckte mig på morgonen innan mitt alarm ringde. På jobbet så flöt allt på tills vi fick ett akutlarm och sedan var det väldigt tunga saker som jag skulle handskas med. Men efter 2 timmars konstant slit så ordnade allt upp sig. Slutade 15.30 men fick vänta två timmar på karolinska för att komma hem pågrund av köerna i trafiken. Asjobbigt var det.. Iskallt och när man sitter still i två timmar så blir det svårt när man väl ska gå för att man är så stel. 
Jaja, hem kom jag till slut. Men då var man bra trött och stubinen var väldigt kort. 
På kvällen fortsatte det. Brände mig på köttformen som mamma nyss hade tagit ut från ugnen, en fin liten blåsa på fingret blev resultatet av det. 
Idol var rätt så tråkigt, tyckte ingen direkt var bra och jag förstår inte varför Kevin får hålla på som han gör.. Fusk och orättvisa kallar jag det! 
 
Jaja, nu ska jag sluta klaga! En dålig fredag med andra ord! 
 
Hoppas morgondagen blir bättre. Imorgon på dagen ska hela familjen äta mat hos Moma. Längtar så in i norden! Förra gången Moma bjöd på lunch så jobbade jag.. Så den här gången SKA jag äta hos min Moma! 
Så som sagt.. Jag jobbar kväll imorgon, så efter lunchen hos Moma åker jag till jobbet och jobbar kväll. Sen jobbar jag kväll på söndagen också. 2a eller 3e helgen jag jobbar på rad nu men det funkar. 
 
Nu har jag en helt ny och färsk korsordstidning, ett glas med isvatten och ska strax sätta igång en film. 
Trots min usla fredag så är jag riktigt taggad på jobb imorgon! Haha, jag måste vara knäpp.. Helt sjukt vad jag trivs! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0