Valborg

Hoppsan, det har varit lite öde i bloggen. Inte bloggat på en vecka.
 
Min valborg var i alla fall bra men väldigt stressig. Jag jobbade till 17 den dagen och sen fick jag byta om och sminka mig på jobbet och därefter springa till bussen. Tog Uppsala tåget, Olli, Gurra och Leo hoppade på tåget i väsby. Höll på att somna på tåget redan då.
Väl framme i Uppsala så blir vi stoppade av polisen som ville kolla ID och lite annat. Polisen sa "Det är dyrt att bjuda" sen fick vi gå. Första gången jag var i Uppsala på valborg och det var inte liiite skitigt.. Skräp precis överallt och inte en enda nykter människa. Folk hade väl varit där sen 10 på morgonen. Vi satt en stund i parken och hade det jävligt skoj faktiskt. Det enda negativa var ju att jag inte hade hunnit äta middag så det gick rätt fort med drickan om man säger så. Efter två timmar blev det för kallt att sitta kvar så vi gick och käkade på Uppsalas godaste kebab. Och den var riktigt god faktiskt, fast allt är nog gott när man har lite dricka i sig. Efter det så var ju klockan rätt sent så Leos mamma kom och hämtade oss och skjutsade hem alla. Lyxigt eller vad!
När jag kom hem kändes det som att jag hade druckit mer än vad jag hade gjort. Tröttheten kom väl in där lite. Somnade som en stock sen.
Bra valborg men stressig. Tror inte jag kommer åka till Uppsala nästa år på valborg. Då är det roligare att vara hemma med vännerna och grilla och ha skoj istället för att sitta i en skräpig park och dricka.
Men det roligaste var nog "komplimangen" jag fick av en kille. Han kommenterade Ollis och mina solbrillor. Och till mig sa han "snygg lila färg du har på dina, exakt samma färg som Justin Biebers brillor" Tog det som en komplimang tills han nämnde JB haha..
 
Tog bara dessa bilder. Resten av bilderna har Leo så när han har skickat dem lägger jag upp de här.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0