TBE vaccin

Idag tog jag min 4e TBE vaccin mot fästingar. Det roliga var att sprutan var skön när min kollega tog den på mig.. Hon började skratta åt mig pågrund av att jag tyckte den var skön haha.. Det kändes verkligen ingenting och jag skojar inte när jag säger att den var skön. Hon tyckte jag var knäpp som längtade efter att ta sprutan. Haha jag är normal.. Men jag är ute i skärgården hela sommaren där det kryllar av fästingar. I Sverige finns det mest färstingar i just stockholm. Så vaccinera er! Blir man biten av en fästing så blir det typ som en kronisk sjukdom, finns inget botemedel för det. Det är bra att veta! 
Jaja, nog om fästingar nu!
 
Redan fredag imorgon och jag är ledig. Den här veckan har gått fort som alltid. Imorgon ska jag eventuellt vara barnvakt till två småkillar. 
 
Nu ska jag kolla på missade serier och njuta av att jag kan sova hur länge jag vill imorgon. Har varit otroligt trött den här veckan, ingen aning varför, så en sovmorgon är välbehövlig. 
 
Nu har jag faktiskt nästan helt gått över till min nya dator. Gillar den starkt men använder fortfarande min gamla dator på kvällarna till att kolla film på. Det är de ända man kan göra på min gamla, internet funkar inte på den längre, hackar bara. Ska se till att fixa bilder på nya datorn. Eftersom jag bloggar från nya datorn nu så har jag icke några bilder, tråkigt men sant. 
Så ännu en blidfritt inlägg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0