Hem ljuva hem

Vilken dag alltså. Den har varit lärorik, intressant och trevlig. Vi stängde kliniken kl 12 så åkte vi mot centralen där vi åt en restaurang som hetter Bolero om jag inte minns helt fel. God mat men har ätit godare om man säger så. Personalen var supertrevliga så det var ett plus. Min chef bjöd oss på den lunchen, jättesnällt!
kl 2 började kursen och vi var väl 15 stycken där kanske. För att vara exakt handlade kursen om Neostrata! Satt fastklistrad de första två timmarna, han som höll i kursen var så bra och fick verkligen allas uppmärksamhet. Efter två timmar fick vi gratis dricka (vin, läsk, mineralvatten), mackor med skagenröra och frukt i mängder. Hotellet var så sjukt fint. Toaletterna ska vi inte ens prata om, istället för papper får man handdukar att torka sig på, papperskorgarna var gjorda i tyg och allt var så fräsht. Sen fortsatte föreläsningen i 3 timmar. Och efter det så fick vi hudbehandlingar av specialister eftersom hela kursen just handlade om det. Slurligen fick vi en påse full med saker och sen fick alla varsin goodiebag fylld med skönhetsprodukter + så fick man prova och välja en brundkräm som är jättebra för huden. Hela kursen var så rolig. Kändes som att alla kände varandra där inne redan. Trevliga människor hela bunten! Jag var den yngsta på kursen haha, kände mig lite liten där.
 
Nu är jag i alla fall hemma och har nyss ätit middag och gjort matlådan inför imorgon. Är trött som en åsna så ska fixa allt inför sängen nu och sedan kolla på film tills jag somnar. Imorgon är det jobb igen och jag längtar haha!
 
 
 
  
 
  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0